Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni 2022

Tijdens een digitaal Monster Hunter-evenement heeft producer Ryozo Tsujimoto een nieuwe trailer onthuld voor Monster Hunter Rise: Sunbreak, de uitbreiding van Monster Hunter Rise. De uitbreiding levert een nieuw verhaallijn met nieuwe monsters, nieuwe vechtmogelijkheden, het Master Rank-questniveau, en meer.

De nieuwe trailer toont kijkers een glimp van het nieuwe verhaal, de nieuwe Elgado Outpost-hub, de nieuwe monsters, en de nieuwe vaardigheden die spelers na het voltooien van het verhaal van de hoofdgame kunnen leren. Het digitale evenement bood kijkers ook een eerste blik op sommige content van Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Om nieuwe spelers te helpen zich voor te bereiden op de komst van Monster Hunter Rise: Sunbreak, zijn nieuwe pantsersets en -wapens voor Monster Hunter Rise toegevoegd. De krachtige Defender-serie wapens hebben een hogere aanvalskracht, zodat beginners zich sneller door de eerste jachtpartijen kunnen werken. Deze wapens zijn ook te combineren met het Black Belt-pantser en de Veteran’s Talisman voor betere overlevingskansen en handige vaardigheden. Wanneer spelers de High Rank naderen, versnelt de Guild Cross het oogsten van handige voorwerpen die spelers kunnen verzamelen voor latere hunts.

Monster Hunter Rise-spelers die de uitbreiding niet aanschaffen, ontvangen bij de release van Sunbreak een update die 13 GB ruimte vereist op de Nintendo Switch. Deze update is vereist om online te kunnen spelen en omvat balansverbeteringen voor wapens, voorwerppakketten en vouchers voor het aanpassen van personages.

Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni 2022 verschijnt voor de Nintendo Switch. De uitbreiding is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders.