Uitslag PEC Zwolle - Feyenoord

Feyenoord heeft op bezoek bij PEC Zwolle een zwaarbevochte overwinning behaald. De hekkensluiter werd uiteindelijk met 1-2 verslagen.

Feyenoord had in de eerste helft het overwicht maar deed hier weinig mee. Er waren wel wat kansjes maar echt gevaarlijk werd het niet. De grootste kansen waren zelfs voor PEC. Darfalou stuitte rap op doelman Marciano, die de geblesseerde Bijlow verving. Vlak voor rust was het wel raak voor de thuisploeg. Van Polen scoorde met een mooi schot.

Na rust zorgde Sinisterra met wat geluk voor de gelijkmaker, zijn inzet belandde via Nakayama in de goal. Nadat de wedstrijd even stil had gelegen vanwege bier- en vuurwerk gooiende fans zorgde Dessers voor de 1-2. PEC ging voor het sloteffensief maar het gescoord werd er niet meer.

PEC Zwolle

1 - 2

Feyenoord

45+2' v.Polen    67' Sinisterra