Feyenoord dankzij ruime overwinning dichtbij kwartfinale Conference League

Feyenoord staat dichtbij de kwartfinales van de Conference League. Op bezoek bij Partizan Belgrado kwamen de Rotterdammers tot tweemaal toe op achterstand, maar won uiteindelijk met 2-5.

Feyenoord had direct het overwicht tegen Partizan Belgrado en kreeg het kansen via Reiss Nelson en Lutsharel Geertruida. Toch keken de Rotterdammers na een klein kwartier tegen een achterstand nadat Partizan Belgrado wel de eerste kans af maakte door Bebras Natcho. Lang kon de thuisploeg niet van de voorsprong genieten, want Jens Toornsta zorgde voor de gelijkmaker.

Ondanks dat Feyenoord duidelijk de betere was in Belgrado was het bij rust 1-1. Na rust zorgde Nemanja Jovic voor een nieuwe voorsprong van Partizan belgrado, maar opnieuw had Feyenoord direct een antwoord klaar. Ditmaal maakte Cyriel Dessers gelijk op aangeven van Luis Sinisterra.

Sinisterra had daarin een belangrijk aandeel. De Colombiaan stond met een actie aan de basis van de 2-3 van Lutsharel Geertruida en zorgde via een volley zelf voor de 2-4. In het laatste kwartier maakte Toornstra, na een hakbal van Dessers, de vijfde voor Feyenoord en lijkt de ploeg van Arné Slot op weg naar de laatste acht van de Conference League.