FOK! Wat een weer: gek is dat he?

winterbanner

Bonjour!  

Gek is dat hé? We hebben wat het weer betreft de laatste tijd ook de nodige ruring gehad, en wel zodanig dat zelfs IK zoiets had van: nu is het wel even mooi geweest. Ik moet nu na één dag zon en droog weer zeggen dat ik nu alweer verlang naar een stevige regenbui   Je bent een weer/regenliefhebber of niet, en de ruimte voor zon en droog weer zal altijd moeilijk blijven. Dapper hart als ik ben zal ik de komende tjd weer doorstaan.  

Het enige probleem bij mij is, is de temperatuur. Met minder dan 28 graden of hoger neem ik eigenlijk geen genoegen als het dan toch stabiel en zonnig moet zijn. Dat is namelijk wat we gaan krijgen. Helaas met ondermaatse temperaturen.

Ik vrees zelfs dat in het weekend ook het zonnetje weer wat ATV-uren gaat opnemen. Zoals we zo vaak al gezien hebben de laatste maanden zal de hogedruk weer volkomen op de verkeerde plek komen te liggen. U kent het spelletje al: veel bewolking, droog en dus lage temperaturen.

In ieder geval zijn de komende twee dagen overwegend zonnig met in de nachten lichte vorst in het binnenland en overdag temperaturen rond de 9 graden.

Daarna komen er zelfs wat koudere dagen aan met meer bewolking. Droog blijft het sowieso wel, en de wind uit een oostelijke richting stelt niet veel voor. 

Nee, dit is niet wat we willen.  

Prachtig nabij Uden (Foto: Storm666)
Tijdens het trainen weet Storm666 toch mooie foto's te maken! (Foto:Storm666)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!