FOK! Wat een weer: minder fraai helaas

winterbanner

Moggé!  

Ik ben bang dat het weer even kort en krachtig zal zijn vandaag. Zowel collega Ferdy, als ik hebben het de laatste dagen enorm druk gehad. Ook viel er over het weer weinig te vertellen, dus op zich kwam dat wel mooi uit en niet tijdens een storm.  

In ieder geval, vandaag is er helaas meer bewolking dan de afgelopen dagen. In het oosten en zuiden zou de zon nog even kunnen schijnen, maar ook daar zal het niet strakblauw meer zijn.

Aan zee en in het noorden van het land is het zelfs helemaal bewolkt en kan er ook wat regen vallen. Grote hoeveelheden zijn echter niet aan de orde. Het ziet er in ieder geval veel minder vrolijk uit helaas.

Als je onder de bewolking zit is het zelfs kil met slechts 4 of 5 graden. Als de zon nog even goed kan schijnen is het met 10 graden duidelijk beter. Verder staat er een matige zuid-zuidoostenwind.

Morgen kijken we weer wat uitgebreider. 

Fijne avond!  

Zonnige dagen (Foto: Rob)
De afgelopen dagen was het overal prachtig zonnig weer. (Foto: Rob)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!