FOK! Wat een weer: een kopie van zondag

winterbanner

Vandaag is het zonnig en droog met vanmiddag alleen in het westen wat sluierbewolking. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidoostenwind is matig, 3 tot 4 Bft, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, 5 Bft.

Komende nacht is er aanvankelijk weinig bewolking, maar van het westen uit neemt de bewolking in de loop van de nacht van het westen uit toe. Het blijft nog droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt landinwaarts tot 3°C vlak aan zee. De wind is zuid tot zuidoost en is zwak tot matig, 2 tot 3 Bft, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer 4 Bft.

Dinsdag overdag neemt van het westen uit de bewolking verder toe, alleen in het uiterste oosten en zuidoosten is de zon soms nog even te zien. In het noordwesten en langs de westkust valt af en toe wat regen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 5°C in het noordwesten tot lokaal 10° in het zuidoosten. Er staat een matige zuid- tot zuidoostenwind. (Bron: KNMI)

Prachtige landschapsfoto in Uden (Foto: Storm666)
Een schitterende foto van het landschap in de Bedafse Bergen in de omgeving van Uden. (Foto: Storm666) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!