Uitslag FC Twente - Go Ahead Eagles

FC Twente heeft thuis moeizaam gelijkgespeeld tegen 2-2. In Enschede werd het 2-2.

In de twaalfde minuut van de wedstrijd kwam de eerste kans en deze was voor Go Ahead, Het schot van Cordoba werd echter door doelman Unnerstall tot corner verwerkt en de hoekschop leverde vervolgens niets op. Twente was echter de ploeg die het spel maakte, maar Go Ahead hield vooralsnog stand. Op slag van rust was het echter Go Ahead dat op voorsprong kwam. Uit een hoekschop kopte Lidberg in de verre hoek naar de 0-1.

Een paar minuten in de tweede heldt maakte Coroba de 0-2 uit de rebound en Go Ahead kon dromen van hun eerste winst in negen wedstrijden. De tukkers zetten echter aan en kregen kansen. De spanning kwam in de wedstrijd terug na een eigen doelpunt van Kramer. Vlak voor tijd maakte Brunet er 2-2 van na een boogbal.