FOK! Wat een weer: Dudley, kom er maar in...

winterbanner

Vanochtend valt vooral in het oosten eerst nog een enkele bui. Verder schijnt de zon geregeld en blijft het vanmiddag op de meeste plaatsen droog. De temperatuur heeft een maximum rond 10°C. Vanavond neemt in het zuidwesten de bewolking toe en vallen enkele buien. De wind is westelijk en vanochtend meest krachtig boven land en aan zee hard tot stormachtig, 7 tot 8 Bft. Ook komen in het midden en noorden nog zware windstoten voor. Vanmiddag neemt de wind van het zuiden uit geleidelijk verder af.

In de nacht van donderdag op vrijdag raakt het bewolkt en kan er lokaal wat regen vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7° aan zee tot 4°C in het noordoosten. De wind draait naar het zuiden en is meest matig.

Morgen overdag is het eerst bewolkt en valt er af en toe regen. In de middag passeert een smalle buienlijn, gevolgd door enkele opklaringen. Het wordt dan zeer onstuimig. De wind trekt fors aan en is in de middag uiteindelijk hard en in de kustprovincies stormachtig. Aan zee komt dan een (zware) westerstorm te staan, kracht 9-10, met zeer zware windstoten in met name de noordwestelijke helft. Ook dieper landinwaarts komen echter zware windstoten voor. Het wordt erg zacht met 11 tot 14 graden. (Bron: KNMI)

Ziezo, deze hebben we alvast gehad...
Ziezo, deze hebben we alvast gehad...

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!