Uitslag FC Utrecht - sc Cambuur Leeuwarden

FC Utrecht heeft zojuist gewonnen van Cambuur. In de Domstad wonnen de Utrechters met 3-2.

De Friezen begonnen goed aan de wedstrijd. Binnen een tijdsbestek van vijf minuten had Schouten tweemaal gescoord. Eerst uit de rebound en vervolgens met een kopbal. Veerman maakte na een half uur zijn debuut voor FC Utrecht en dat bleek een prima keuze van coach Hake. De Utrechters zochten meer de aanval op. In de 33e en de 39e zorgden dit voor treffers, allebei van Douvikas.

De tweede helft was niet zo enerverend. De thuisploeg had de overhand en het was Veerman die met zijn eerste treffer voor zijn club de Utrechters op voorsprong bracht. Even later kopte hij de bal ook nog tegen de lat maar gescoord werd er niet meer.