Run een veldhospitaal tijdens WO I in War Hospital

Uitgever Nacon en de ontwikkelstudio Brave Lamb presenteren een nieuwe trailer voor War Hospital, een survival- en strategy-game waarin spelers een veldhospitaal beheren tijdens de Eerste Wereldoorlog.

De nieuwe trailer confronteert spelers met de harde realiteit van oorlog, waarin alle keuzes noodlottige consequenties kunnen hebben. Om voor de zieken en gewonden te zorgen, moeten spelers de middelen waarover ze kunnen beschikken zo goed mogelijk benutten. De beslissingen van spelers hebben directe gevolgen voor de gewonden, terwijl de verschrikkingen van de loopgraven nooit zijn te voorspellen. Naast het behandelen van patiënten, moeten spelers ook moeilijke beslissingen nemen die van invloed zijn op het moreel van het personeel, de beschikbaarheid van middelen en soms zelfs de loop van de geschiedenis.

Dankzij de hulp die de ontwikkelaars kregen van de British Imperial War Museums, biedt de game een realistischer beeld van de omstandigheden aan het front en in de loopgraven, en kunnen spelers gebruikmaken van de authentieke medische middelen die in die tijd beschikbaar waren.

War Hospital verschijnt in het vierde kwartaal van 2022 voor pc en consoles.