Speel als Rambo in Far Cry 6

In samenwerking met StudioCanal is er een speciaal evenement tot leven gebracht in Far Cry 6. All the Blood, een nieuwe, gratis missie geïnspireerd op de eerste drie Rambo-films, is nu beschikbaar voor alle spelers.

In All the Blood ontmoeten spelers een Rambo-superfan en helpen ze hem in een met-bloed-doordrenkte wraakactie tegen het Yaraanse leger; rechtstreeks uit een actie-blockbuster uit de jaren 80. Sluipwerk wordt gemengd met over-the-top actie en verwijzingen naar iconische Rambo-momenten. Na het voltooien van de missie ontgrendelen spelers de Vengeance Bow, een dodelijk explosief wapen dat effectief werkt tegen helikopters en zware eenheden.

Vanaf vandaag is ook de Rambo-bundel verkrijgbaar, waarmee spelers toegang krijgen tot Rambo-geïnspireerde uitrusting voor Dani. Zo wanen spelers zich de meest beruchte guerrilla-soldaat uit de filmgeschiedenis met zijn iconische uitrusting, wapen, voertuig en meer.

Sinds de relase op 7 oktober 2021 heeft Far Cry 6 nieuwe Special Operations, een Danny Trejo-missie en twee grote DLC als onderdeel van de Season Pass, Vaas: Insanity en Pagan: Control, toegevoegd. De derde en laatste DLC, Joseph: Collapse, wordt binnenkort uitgebracht.

Far Cry 6 is verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Far Cry 6 op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5.