God of War-mods populair op Nexus

Sinds God of War op pc te spelen is, zijn vele modders vanzelfsprekend op de game gedoken. We zien de laatste tijd verschillende mods op Nexusmods.com verschijnen voor de game, de ene wat subtieler dan de andere, en ook een heleboel onzinnige of grappige mods.

De populairste mods hebben vooral betrekking op performance, zaken als DoF (depth of view) en reshading. De meest gedownloade mod van het moment is "Skip startup video", een praktische mod die het introfilmpje van PlayStation verwijdert. Verder zien we bijvoorbeeld patches voor mogelijkheden om via Windows 7 te spelen, mogelijkheden om de mist in de game ernstig te verminderen of zelfs te verwijderen, opties om de game met de Vulkan API te starten en de mogelijkheid om de armor, baard of zelfs wenkbrauwen van Kratos te verwijderen. 

Klik hier om naar de God of War-afdeling te gaan op nexusmods.com als je zelf een blik wilt werpen op het huidige aanbod. God of War verscheen op 14 januari op Steam en doet het sindsdien ontzettend goed op dit platform.