Naughty Dog houdt deur voor meer Uncharted-games open

Naughty Dog is misschien nog niet klaar met het maken van Uncharted-games. Dat blijkt uit een interview van Gamesradar met Kurt Margenau en Shaun Escayg, game directors bij Naughty Dog. "Je kunt natuurlijk nooit nooit zeggen. Uncharted is een franchise waar wij en de studio van houden. Het is een wereld waar me meer van willen zien. Dat kan ik met zekerheid zeggen".

Van de games is er recent de 'Legacy of Thieves Collection' uitgekomen, een collectie die alle games bevat en Uncharted 4 en The Lost Legacy voorziet van een 'next-gen' patch. Begin februari komt er ook een Uncharted-film uit met Tom Holland in de hoofdrol. De serie is dus de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest waardoor er ook meer interesse is ontstaan voor een eventuele sequel.

Voorlopig lijkt het er in ieder geval niet te komen. Naughty Dog werkt volgens geruchten aan een remake voor de eerste The Last of Us-game en aan een grote multiplayer component genaamd Factions, ook binnen de wereld van The Last of Us. Wat ze daarna gaan maken is natuurlijk nog onbekend.