Bekijk zes minuten gameplay van Life is Strange Remastered

Volgende week dinsdag verschijnt Life is Strange Remastered Collection waarin opgeleukte versies van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm zijn inbegrepen, plus alle bijbehorende content die sinds hun release is verschenen. 

De verbeteringen in de remaster zijn subtiel te noemen en lijken op het eerste gezicht misschien niet heel indrukwekkend, maar als je de beide versies naast elkaar zet dan worden de optimalisaties wat duidelijker zichtbaar. Zo zijn de animaties verbeterd, met name gezichtsanimaties die nu volledig met (facial) motion capture zijn gemaakt. Verder is de belichting sterk verbeterd en zijn de gameplay puzzels naar verluidt 'verfijnd'.

Behalve als standalone is Life is Strange Remastered Collection ook inbegrepen in de ultimate edition van Life is Strange: True Colors. De collectie is vanaf 1 februari verkrijgbaar voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC, Stadia en Nintendo Switch. Bekijk de beelden van de remaster hieronder maar wees gewaarschuwd als je nog aan de games wilt beginnen: deze trailers bevatten grote spoilers.