Uitslag Feyenoord - Vitesse

Vitesse heeft voor de tweede keer dit seizoen van Feyenoord gewonnen. In De Kuip waren er weinig kansen voor beide ploegen profiteerde Vitesse van een inschattingsfout van doelman Justin Bijlow die werd afgestraft door Loïs Openda: 0-1.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse was er een van weinig kansen. In de eerste helft waren er enkele mogelijkheden voor beide ploegen, maar tot veel gevaar zorgde dat niet. Ook in de tweede helft was er weinig te genieten in Rotterdam en zorgde een fout van Bijlow voor de openingstreffer van Vitesse. De Feyenoord-doelman ging in de fout op een diepe bal van Vitesse, waarna Openda voor open goal kon binnenschieten.

Lang leek Vitesse niet te kunnen genieten van de voorsprong, toen Guus Til raak schoot. De VAR constateerde dat Cyrill Dessers in aanloop naar de goal echter nipt buitenspel had gestaan, waarna het doelpunt werd afgekeurd. Feyenoord slaagde er niet in om nog eens te scoren, waardoor Vitesse de drie punten meeneemt naar Arnhem.