Tsjakka! Nummer 9 is in aantocht

Emile Ratelband wordt voor een negende keer vader. De 52 72-jarige posiviteitsgoeroe laat dit weten vanuit Thailand, waar hij een draagmoeder heeft geregeld. 

Ook weet hij al dat het een zoon wordt en hij het kind alleen op gaat voeden. Dat hij weet dat het een zoon wordt, komt omdat hij informatie heeft opgedaan bij de Masai, een stam in Kenia. Zij hebben hem verteld hoe een jongetje te kunnen krijgen. Een kippenfokker beaamde hetzelfde, dat er technieken zijn om een mannelijk of vrouwelijk geslacht op de wereld te brengen.

Hij wil hem, in tegenstelling tot zijn andere kinderen, alleen opvoeden. Eerder lukte dat niet omdat andere vrouwen een kinderwens hadden en iemand nodig hadden om de rekeningen voor later te betalen. Naast het feit dat hij 8 kinderen heeft, is Ratelband ook al opa.

Ook weet hij al welke naam hij het kind wil geven: Willibrord. Als eerbetoon aan Willibrord Frequin. Volgens Ratelband was Willibrord 'ontzettend geraakt', toen hij hem dit vertelde op diens 80e verjaardag. In mei of juni wordt het zoontje verwacht.