FOK! Wat een weer: wisselvallig

winterbanner

Wolkenvelden en zon wisselen elkaar af en in het (zuid)oosten zijn er vooral vanmiddag en vanavond enkele buien. Later vanavond gaat het in het zuiden van Limburg langdurig regenen. De maxima liggen rond 11°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, mogelijk hard, 7 Bft. Later op de dag neemt de wind in kracht af.

In de nacht naar dinsdag is het overwegend bewolkt met in het zuidoosten regen, in het zuiden van Limburg regent het flink door. In het noorden zijn er enkele buien. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zwak en meestal zuidwestelijk.

Dinsdag is het overwegend bewolkt en er trekt een zone met buien langzaam zuidwaarts. In het zuiden van Limburg regent het eerst nog. In totaal kan daar vanaf maandag 20-30 mm vallen. In de namiddag klaart het in het noorden op. De temperatuur ligt in de ochtend rond 8°C, in de middag daalt de temperatuur in het noorden en later midden naar ca. 5°C. De wind is zwak en zuidwestelijk, draait van het noorden uit naar noordwest en neemt toe naar matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

ParijsP (Foto: Paulus_de_kabouter)
Parijs rond de jaarwisseling. ( Foto: Paulus_de_kabouter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.