FOK! Wat een weer: droge jaarwisseling..

winterbanner

Oudjaarsdag is het droog en vooral in het zuiden is er eerst wat ruimte voor de zon. In de middag wordt de bewolking dikker en trekt een gebied met regen en buien over het noorden en midden oostwaarts. Later in de middag wordt het weer droog en Oudjaarsavond en de jaarwisseling verlopen op de meeste plaatsen droog. Het blijft zeer zacht. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C en 's avonds daalt de temperatuur nauwelijks. De zuidwestelijke wind blijft stevig doorstaan: boven land matig en langs de kust en het IJsselmeer meest krachtig, 6 Bft.

Nieuwjaarsnacht verloopt overwegend bewolkt en droog. De wind neemt af naar zwak tot matig en draait naar het zuiden. De minimumtemperatuur ligt rond een graad of 11.

Zaterdag blijft het droog en is er af en toe ruimte voor de zon. Het blijft bijzonder zacht voor de tijd van het jaar. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noorden tot 15°C in het zuiden. De zuidenwind neemt de in de loop van de dag toe naar matig, langs de kust (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Toen het nog koud was (Foto: Storm666)
Toen het nog koud was..... (Foto: Storm666)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.