FOK! Wat een weer: deze ochtend kan het glad zijn

winterbanner

Hallo, hallo!

Het is even voorbij met de frisse maar lekkere kou. De temperaturen waren de afgelopen dagen laag, er kon zelfs geschaatst worden! Vandaag loopt de temperatuur echter uit en zal dat de komende uren ook blijven doen. Waar ik gister nog met -6 om 8:30 naar buiten ga, ga ik morgen 15:00 met 8 graden naar buiten. 

Maar er is meer dan alleen ik, al zijn er wel flinke paralellen. De temperatuur stijgt overal van 5 graden in de nacht tot 9 overdag. De regen en motregen die er nog is, wat eerder nog ijzel was, trekt weg naar het oosten. 

Morgen is er veel bewolking waardoor de temperaturen wat hoger zijn dan de afgelopen dagen maar dat frisse zonnetje zal zaterdag wel zo nu en dan te zien zijn. Droog zal het niet overal blijven, een neerslaggebied trekt vanuit het noorden naar het middenoosten weg. Hierbij kan in het noorden (natte) sneeuw vallen. 

Een witte kerst zal er niet in zitten, ook niet voor het noorden. Tweede kerstdag kan het zelfs gevaarlijk worden! Maar dat is voor later. Voor nu rest mij niets meer dan jullie mooie feestdagen toe te wensen.

Tot een volgende keer!

Vanmorgen vroeg, het museumplein in Amsterdam (Foto: Charged)
Vanmorgen vroeg, het museumplein in Amsterdam (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.