FOK! Wat een weer: Heldere nacht en koud

herfstbanner

Vanavond is helder en droog. Op de Wadden drijven wolkenvelden van zee binnen en in Twente kan de komende uren mist vanuit Duitsland binnentrekken. In de loop van de avond kunnen ook elders mistbanken ontstaan, vooral in het noorden en oosten van het land. De temperatuur ligt al op de meeste plaatsen onder het vriespunt en daalt komende uren verder naar ca. -3°C aan het einde van vanavond. De wind is zwak uit een oostelijke richting, in het noorden zwak tot matig uit een zuidelijke richting.

Vannacht blijft het helder en met vooral in het noorden en oosten enkele mistbanken of mist. Het gaat op veel plaatsen weer matig vriezen met in het oosten lokaal -7°C. De zuidoostelijke wind is zwak, in het Waddengebied matig.

Na het oplossen van de eventuele mist is het woensdag overdag zonnig en droog, al komt er van het westen uit wel steeds meer sluierbewolking. De maxima liggen rond 2°C en de zuidoostelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Fotowedstrijd november 2019 - Inzending rubbereend
(Foto: rubbereend)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.