Uitslag FC Groningen - Feyenoord

Feyenoord heeft twee punten gemorst bij FC Groningen. De nummer twee in de eredivisie kwam ineen saai duel niet verder dan 1-1 gelijkspel.

Danny Buijs liet Groningen heel defensief spelen en dat zorgde ervoor dat er weinig kansen waren in de eerste helft. Een kwartier in de tweede helft lukte het de Rotterdammers wel om tot scoren te komen, al gebeurde dat wel uit een corner. Gernot Trauner sloeg uit een hoekschop toe, al ging zijn inzet met hulp van Marcos Senesi over de lijn. De Argentijn kreeg dan ook het doelpunt achter zijn naam.

Lang kon Feyenoord niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten na de 0-1 lag de gelijkmaker alweer binnen. Een lange bal van Laros Duarte verraste de Rotterdamse defensie. Jørgen Strand Larsen passeerde vervolgens Justin Bijlow.

Feyenoord probeerde het met de nodige wissels om toch de drie punten mee te nemen naar Rotterdam, alleen kwam Feyenoord niet meer tot scoren. Groningen kreeg nog een klein kansje op de 2-1 dankzij een schot wat van richting werd veranderd, maar die inzet werd knap gered door Feyenoord-doelman Bijlow.

FC Groningen

1 - 1

Feyenoord

65' Larsen    60' Senesi

Gele kaart: Kasanwirjo, Suslov, Leeuwenburgh, Postema, (FC Groningen), Aursnes, (Feyenoord)

Stadion: Euroborg Stadion, Groningen