Quantic Dream kondigt Star Wars: Eclipse aan

Ontwikkelaar Quantic Dream kondigde tijdens de Game Awards 2021 Star Wars: Eclipse aan. Quantic Dreams kennen we vooral van de games met heel veel keuzes en mogelijke verhaallijnen zoals Detroit: Become Human en Heavy Rain.

Star Wars: Eclipse speelt zich af tijdens het High Republic-tijdperk, een periode die nog niet eerder in Star Wars-films is verkend. Die periode, die zich afspeelt vóór de Star Wars-films, vindt de Republiek op zijn hoogtepunt, maar er zijn duidelijk bedreigingen voor de melkweg waarmee spelers te maken zullen krijgen.

De officiële website van de game geeft wat meer details over wat we kunnen verwachten van Star Wars: Eclipse. "Bekijk de melkweg door de ogen van een cast van meerdere, charismatische speelbare personages, met elk met hun eigen moraliteit, persoonlijkheid, motivaties en impact op elkaar en het verhaal in het algemeen", staat er. De game neemt je mee naar een onbekende regio van de melkweg in de Outer Rim", zegt de website. De game zal nieuwe personages bevatten en zal een vertakkend verhaal bevatten dat je stuurt tijdens dialogen en morele keuzes.

Een releasedatum of platform is niet bekend.