FOK! Wat een weer: de zon is in zicht of toch niet?

herfstbanner

Het is bewolkt en in het noorden komt eerst nog een enkele bui voor. Van het zuidwesten uit klaart het op, maar in de kustgebieden blijft er kans op een enkele bui en wolkenvelden. De maxima liggen rond 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden vrij krachtig, aan de kust krachtig. In het noorden en oosten is de wind eerst nog zuidoostelijk.

Komende nacht neemt van het westen uit de bewolking toe. Langs de westkust zijn er enkele buien. De minima liggen tussen 4°C langs de westkust en 0°C plaatselijk in het oosten. In de oostelijke helft kan het door bevriezing van natte weggedeelten glad worden. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is overwegend matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Morgen overdag is het half tot zwaar bewolkt en trekken er enkele buien van zuidwest naar noordoost over het land. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Donker in het bos, grijs voorbij de bomen (Foto: Partner van _UserName_)
Donker in het bos, grijs voorbij de bomen. Ook nabij Winterswijk. (Foto: Partner van _UserName_)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.