Uitslag PSV - FC Utrecht

PSV heeft geen fout gemaakt in het duel met FC Utrecht. In Eindhoven won de ploeg van Roger Schmidt met 4-1 en stijgt naar de tweede plaats in de eredivisie.

PSV kwam na twaalf minuten nog wel achter tegen FC Utrecht. Uit een corner kopte Mike van der Hoorn de 0-1 binnen. Een kwartier na de 0-1 maakte Cody Gakpo de 1-1. De aanvoerder van PSV, die zijn rentree maakte na zijn blessure, schoot in de korte hoek binnen.

Utrecht-doelman Maarten Paes ging bij de 1-1 al lichtelijk in de fout en tien minuten voor de rust ging Paes opnieuw de fout in. Bij een corner schatte hij een corner verkeerd in, waarna André Ramalho uit een moeilijke hoek de 2-1 maakte, dat was ook de ruststand in Eindhoven. Zes minuten na rust besliste Ritsu Doan de wedstrijd. De kleine Japanse aanvaller schoot raak in de korte hoek. Philipp Mwene zorgde na een knappe aanval voor de 4-1 en dat was zijn eerste doelpunt voor PSV.

Naast de goede overwinning van PSV was er nog meer goed nieuws voor de club uit Eindhoven, want naast Gakpo maakte ook Noni Madueke zijn rentree na een blessure.