FOK! Wat een weer: het blijft nat

herfstbanner

Brrrr.

Het is koud de laatste tijd. De eerste sneeuw is zelfs al gevallen en heb daar bewegende beelden van gezien. Het was niet veel en ook nat. Gruwelijk nat. De wind was gelukkig minder sterk dan gister. Was haast bang dat mijn pergola die ik de dag ervoor had opgezet er vandoor ging. Deze heeft de test doorstaan overigens. 

Ook vanavond blijven er buien vallen waar wat ((gruwelijk) natte) sneeuw bij kan zitten en blijft de wind aardig aanhouden met een matige tot aan de kust krachtige snelheid (4-6 Bft). Vannacht klaart het op maar kan er aan de kust nog een buitje vallen bij temperaturen tussen de -3 graden landinwaarts tot 3 graden aan de kust.

Morgen begint de dag droog. Wel kan het glad zijn op de weg door bevriezing van neerslag of mist. In de middag begint het vanuit het westen te (mot)regenen zo nu en dan. De wind komt dan met 6-7 Bft uit het zuid tot zuidwesten. Het wordt ongeveer 4 graden. 


Ook in Ijmuiden is de eerste sneeuw gevallen. Die bleef wel liggen. (Foto: Stephan5)
Ook in Ijmuiden is de eerste sneeuw gevallen. Die bleef wel liggen. (Foto: Stephan5)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.