Uitslag FC Twente - Feyenoord

De wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord heeft geen winnaar opgeleverd. In Enschede werd het 0-0.

Feyenoord had duidelijk de wedstrijd van afgelopen donderdag nog in de benen en dit was vooral in de eerste helft te merken. Het spel was slordig en het tempo laag. Kansen waren aan beide zijden schaars. Bij Twente waren er kansen voor Van Wolfswinkel en Zerrouki en namens Feyenoord voor Sinisterra, maar zonder goals gingen beide ploegen de rust in.

In de tweede helft waren er vooral voor Feyenoord een stuk meer kansen. Linssen schoot over en kopte naast en zijn vervanger Dessers had ook drie mogelijkheden die er uiteindelijk niet gingen. Twente liet aanvallend weinig zien maar hield wel stand zodat de wedstrijd doelpuntloos eindigde.