'Godfall en Mortal Shell PS Plus-games van december'

De PlayStation Plus-games van december zijn gelekt uit een relatief betrouwbare bron. Het zou gaan om actie-RPG Godfall voor PS4 en PS5, soulslike RPG Mortal Shell voor PS4 en LEGO-game DC Super Villains voor PS4.

De bron is gelekt via Belgische website Dealabs, die vorige maand de PS Plus-games ook al lekte en gelijk kreeg. Godfall, de fantasy-RPG van Gearbox, was de eerste officiële game voor PlayStation 5 in november vorig jaar. De game scoorde niet fantastisch met gemiddeld 60% op Metacritic. 

Mortal Shell is een actie-RPG die veel leentjebuur heeft gedaan bij de Souls-franchise maar wel met enkele unieke twists. Spelers kunnen de gedaandes ('shells') van verslagen vijanden aannemen. Van Mortal Shell is ook een Enhanced Edition uitgebracht in maart van dit jaar, specifiek voor de current-gen consoles PS5 en Xbox Series X|S, maar het lijkt erop dat het hier echt gaat om de originele game voor PlayStation 4.

Het is nog even afwachten of de geruchten kloppen maar gezien de betrouwbaarheid van de leaker is het redelijk aannemelijk dat de informatie klopt.