FOK! Wat een weer: wat zal het worden?

herfstbanner

Hallo!

Langzaam aan gaan we richting december, de echt koudere tijd in. Nu is het moment om de tuin te veranderen, verhuizen of ziek te zijn. Of dat laatste eigenlijk niet, maar toch is het de tijd van het jaar. Maar daar doe je op uitzieken na, niet veel aan. Nu scheelt het dat het maar grijs weer is de laatste dagen. Maar koud? Zeker niet. 

Afgelopen nacht heeft het alhier wat geregend, ook in het noordwesten is wat gevallen vandaag. Nadat de mist verdwenen was bleef het grijs, op enkele plekken kwam de zon wel even tevoorschijn. 

Vanavond en vannacht blijft het droog, op wederom het noordwesten na, de temperatuur wisselt flink. Landinwaarts tot onder het vriespunt, maar het kan ook nog een graadje stijgen van 7 nu, naar 8 graden. Vrijwel hetzelfde als afgelopen nacht. En nu mag u raden; wat wordt het morgen?

A: 30 graden, volop zon en de stranden vol.
B: Ongeveer hetzelfde als vandaag.
C: Extreme regen.
D: anders; ik ben benieuwd naar de reacties.

Tot een volgende keer!


De regenboog gaat net niet de schoorsteen in, of uit in Wormerveer (Foto: DJMO)
De regenboog gaat net niet de schoorsteen in of uit in Wormerveer (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.