Vrouw (24) pijpt vriend in politie-auto

De snelwegpolitie van de Amerikaanse staat Florida heeft gisterochtend een 24-jarig stel opgepakt. Eenmaal op de achterpank van de dienstwagen besloot de dame in het gezelschap haar vriend te trakteren op een heerlijke blowjob.

Het verhaal neemt ons mee naar de nachtelijke uren van 23 november. Florida Highway Patrol Troopers zagen daar hoe ene Yordan Noa met zijn dikke BMW over de snelweg reed. Omdat Bromsnor had onthouden dat de bestuurder zijn rijbewijs eerder heeft moeten inleveren, besloten de dienders de beste man aan te houden.

Omdat ook in Florida de politie je beste vriend is, bood Oom Agent aan de vriendin van Noa, Summer Watkins, naar de dichtstbijzijnde benzinepomp te brengen.De 24-jarige vrouw had echter veel stoutere plannen. "Schat, we zouden hier een Only Fans-video moeten opnemen", stelde Watkins haar vriend voor.

Toen ook haar vriend op de achterbank van de dienstauto plaatsnam, vroeg de geile snol aan de juut: "Wat als ik nu hier zijn paarsgepunte lans afzuig?". Dat leek de politieman echter geen goed idee, waarna Watkins voor een tweede keer dezelfde vraag stelde.

Opnieuw luidde het antwoord een duidelijk 'nee', waarop de koddebeier de auto verliet. Pas later op de videobeelden bleek dat het stel werkelijk de erotische fantastie had waargemaakt. "Direct nadat ik het portier had dichtgedaan, haalde meneer Noa zijn spermaspeer tevoorschijn", aldus de politie. "Watkins boog voorover en begon haar vriend te pijpen."

"Terwijl Watkins haar vriend een orale traktatie geeft, zegt ze 'fuck de politie', terwijl Noa alles met zijn telefoon vastlegt. 'Kunnen jullie me horen?', schreeuwt Noa, 'zij zuigt aan mijn batsbajonet in een politiewagen!'. Terwijl Noa met een vriend aan het FaceTimen is, schept Watkins op dat zij zojuist haar vriend heeft gepijpt op de achterbank van een politie-auto."

Na een korte rit zet de politie Watkins keurig af bij een tankstation. Pas nadat de Heilige Hermandad lucht heeft gekregen van het erotische onderonsje in hun dienstauto is Watkins alsnog opgepakt. Zij zal op 16 december voor de rechter moeten verschijnen. Haar vriend is drie dagen eerder al aan de beurt.

het stel in kwestie

Het stel in kwestie. Foto: Florida Highway Patrol