FOK! Wat een weer: mist?

herfstbanner

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en is het op de meeste plaatsen droog. In het zuidoosten komt lokaal al (dichte)mist voor, welke zich in de loop van de avond en nacht nog kan uitbreiden tot over de hele zuidoostelijke helft van het land. De minimumtemperatuur ligt tussen iets boven het vriespunt lokaal in het zuiden en 9°C vlak langs de kust. In het midden en zuiden staat er amper wind, in het noorden staat er een zwakke, in het Waddengebied matige westelijke wind.

Morgen overdag trekt de mist in de zuidoostelijke helft van het land langzaam op en vooral in Limburg kan de zon doorbreken. Er zijn echter ook plaatsen waar de mist de hele dag kan blijven hangen. Elders blijft de bewolking overheersen en in het noordwesten blijft een bui van zee mogelijk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in hardnekkige mist en nevel tot 10°C in het Waddengebied. De wind wordt zwak tot matig en zuidelijk, langs de kust zuidwestelijk. (Bron: KNMI)


Amersfoorto (Foto: Charged)
Een mooi vriendelijk plaatje uit Amersfoort. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.