FOK! Wat een weer: tijdelijk wat zon

herfstbanner

Hallo!  

Wat ga je doen op zo'n dag als deze, waarvan we er vele hebben gehad en er ook nog vele zullen volgen? Dan duik je in de wereld van de Google Reviews. Daar kun je je kostelijk mee amuseren.

Bijvoorbeeld een recensie van ene 'Dennis': 'Krijg liever een geslachtsziekte dan dat ik nog een keer gebruik moet maken van de wallet'.

We kijken verder: 'Finn' zegt: 'Ik wil 0 sterren geven. Ik heb ruim 2,5 uur gewacht op mijn pizza. Niet eens een kortingsbon. Ik weet niet of ze dit ooit goed kunnen maken'. 

Ik denk dat Julian zich ook zat te vervelen. Hij gaf deze recensie over de Coentunnel: 'Ik ga hier nooit meer dinosaurussen jagen. Door de sombere verlichting waren de meeste dino's al weg'. 

Gelukkig is er ook nog een positieve recensie voor FOK! Er is ene Juusernaam die zegt: 'vooral het weerbericht is geweldig. Soms zakelijk en soms met humor. Hoogtepunt van de site'!

Over het weer gesproken: Vannacht gaat het vanuit het westen af en toe regenen of motregenen. Ik niet dat er grote hoeveelheden gaan vallen, omdat de luchtdruk daar te hoog voor is. 

Morgenochtend trekt de regen dan langzaam naar het zuidoosten toe, en dan zou eindelijk de zon weer eens kunnen doorbreken. Waarschijnlijk zien ze die aan zee al in de loop van de ochtend. In de middag zijn er daar dan zelfs brede opklaringen en dan ziet het er ineens heel anders uit dan de afgelopen dagen. Ik ben echter wel bang dat als je dieper het land in gaat, de zon het steeds moeilijker gaat krijgen. Ik hoop dat Limburg nog net een straaltje mee kan pikken zo rond een uur of 5. 

De wind neemt in kracht toe en draait naar het westen. In het binnenland tot kracht 4 en aan zee tot een goede 5 Bft. De temperaturen lopen wat op in vergelijking met de afgelopen dagen en komen zo rond de 11 graden te liggen.

Helaas is hierna de koek alweer op en gaan zeker tot in het weekend de gordijnen weer dicht.  

Tot ziens!  


Diemo de Eend (Foto: Zusje van Diemo)
Diemo de Eend. 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.