FOK! Wat een weer: opklaringen

herfstbanner

Vandaag is er volop zon, in het zuidoosten kan er aanvankelijk lokaal mist of lage bewolking uit Duitsland binnendrijven. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 14°C op de Wadden tot lokaal 18°C in Limburg. De zuidelijke wind is matig, 3-4 Bft, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

Komende nacht verloopt helder en droog. Bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige, zuid- tot zuidoostenwind wordt het niet kouder dan ongeveer 8°C.

Morgen overdag is het droog en schijnt de zon volop. Met een maximumtemperatuur van ca. 17°C wordt het opnieuw zacht. In de middag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. Aan het einde van de middag valt er in het zuidwesten regen, die zich in de avond over een groot deel van het land uitbreidt. Het uiterste oosten en noordoosten blijven waarschijnlijk tot middernacht droog. De zuidelijke wind blijft matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)


Een mooi spinnenweb (Foto: Charged)
Een prachtig spinnenweb in Haps. (Foto: Charged)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.