NFL: Cardinals naar 7-0, 600e touchdown pass Brady

Het is inmiddels woensdagochtend, week zeven in de NFL zit er dus al even op en week acht gaat donderdagavond weer van start. Nog precies tijd om even terug te blikken op de week, met nog altijd één ongeslagen team.

De Arizona Cardinals wonnen hun eerste zes wedstrijden en kregen bezoek van de Houston Texans, die met 1-5 een beduidend minder prettige seizoensstart hadden. De bezoekers kwamen zowaar op voorsprong: eerst werd Cardinals-quarterback Kyler Murray in de endzone getackled voor een safety en vervolgens trapte Ka'imi Fairbairn vanaf 53 yards 0-5 op de borden.

De Cardinals deden echter rap wat terug: Murray stelde eerst DeAndre Hopkins in staat een touchdown te scoren en deed dat vervolgens ook met Christian Kirk, waarna Matt Prater vanaf 31 yards raak trapte voor 17-5. Tight end Zach Ertz kwam vorige week over van de Eagles en debuteerde, Murray stelde hem gelijk in staat om met 47 yards zijn langste touchdown in negen jaar NFL te scoren, waarna James Conner het afmaakte: 31-5.

De Tampa Bay Buccaneers verloren één keer, maar tegen de Chicago Bears ging dat niet gebeuren. In het eerste kwart scoorde Leonard Fournette een touchdown en stelde Tom Brady zowel Chris Godwin als Mike Evans in staat te scoren. Evans werd in het tweede kwart nog twee keer bediend, waarna de tweede helft rustig verliep: 38-3, en Brady gooide en passant als eerste quarterback ooit zijn 600e touchdown pass in de NFL.

Uitslagen NFL week 7
Cleveland Browns - Denver Broncos 17-14
Green Bay Packers - Washington Football Team 24-10
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs 27-3
Miami Dolphins - Atlanta Falcons 28-30
New England Patriots - New York Jets 54-13
New York Giants - Carolina Panthers 25-3
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals 17-41
Las Vegas Raiders - Philadelphia Eagles 33-22
Los Angeles Rams - Detroit Lions 28-19
Arizona Cardinals - Houston Texans 31-5
Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears 38-3
San Francisco 49ers - Indianapolis Colts 18-30
Seattle Seahawks - New Orleans Saints 10-13