FOK! Wat een weer: na kustbuien een droge week

herfstbanner

Hoi daar! 

We gaan weer eens kijken of we de draad weer kunnen oppikken. Het ging even niet lekker de laatste week, maar eigenlijk al de laatste maanden niet echt. Inmiddels heb ik daar wat medicatie voor gekregen om de boel in het hoofd wat rustiger te krijgen. Dat werkt gelukkg goed. Dat de laatste jaren werkelijk iedere buur zijn/haar huis aan het verbouwen is zeker een factor. Ik ben op zich geen klager, maar op een gegeven moment ben je dat zo zat die tering-herrie van getimmer en geboor zo vlak naast je. En dan heb ik het niet over een week, maar feitelijk al een jaar of 3. Enfin, dat terzijde.

Gisteren beheerste de bewolking ons weerbeeld. In de ochtend viel daar ook wat lichte regen uit, maar meer dan 1 tot 3 mm viel er vrijwel nergens. Het was meer een druilerig weertype. Ook vanmiddag was het grotendeels bewolkt, maar zo her en der kwamen er toch wel een paar opklaringen voor.

Vandaag is het een redelijke dag. Er zijn wolkenvelden, maar de zon zal ook geregeld te zien zijn. Mogelijk valt er in het noorden en oosten nog een beetje regen, maar elders blijft het vrijwel overal droog. Bij dit alles staat een matige zuidwestelijke wind en ligt de temperatuur rond de 12 graden.

De komende week lopen de temperaturen weer wat op en is het verder heel aardig weer.  

Fijne dag!  


IJmuiden zonsondergang (Foto: vriend van Stephan)
Dit soort mooie zonsondergangen zullen we vaker gaan zien deze week. (Foto: Vriend van Stephan5)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.