FOK! Wat een weer: bewolkt met wat regen

herfstbanner

Hallo!

Na wat simpele weerberichtjes is het weer eens tijd er wat van te maken, al is er niet heel veel te vertellen. Onze vaste weerman heeft nog even rust maar zal ongetwijfeld weer verschijnen. 

Vandaag was het zonnig met een temperatuur rond de 11-12 graden. Neerslag is er niet gevallen maar daar komt verandering in. Vanuit het westen ontstaat eerst sluierbewolking, dit groeit en dikt aan waarna in de loop van de nacht regen valt aan de kust. 

Morgen is een zoals ik het zeg een typische maandag. Het weekend is voorbij, opstarten naar de werkweek. Gelukkig voor mij ben ik vrij op maandag, maar ook dan is een grijze dag met tij tot tijd motregen ook geen geweldige dag. 

In de avond komen in het westen buien voor, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur komt uit rond de 12 graden met een matige zuidwesten wind.

De nacht naar dinsdag verloopt nog vrij koud, daarna stijgen de minimumtemperaturen en wordt het later in de week 15 graden. Maar dat, is voor later.


Voor nu veranderd de dag in nacht. (Foto: _UserName_)
Voor nu veranderd de dag in nacht. (Foto: _UserName_)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.