Uitslag Cambuur Leeuwarden - Feyenoord

In de Eredivisie heeft feyenoord vanmiddag na een vermakelijke wedstrijd met 2-3 gewonnen van Cambuur Leeuwarden. Een overwinning die wel onnodig moeizaam tot stand kwam.

Het eerste doelpunt viel na bijna een half uur spelen. Sambissa krulde de bal fraai in de lange hoek en bracht zo Cambuur op voorsprong. Lang kon de thuisclub echter niet van de voorsprong genieten want een paar minuten later was het Bryan Linssen die de gelijkmaker binnen kopte. Vlak voor rust Feyenoord op voorsprong toen Aursnes na een voorzet van Til de 1-2 maakte.

Ditmaal waren het de bezoekers die hun voorsprong al snel weer zagen verdwijnen. Vlak na rust scoorde uit een corner wederom Sambissa de 2-2. Ongeveer tien  minuten later werd er weer gescoord, nu was het Malacia die de stand op 2-3 bracht. Daarna ging Cambuur alles of niets spelen maar was het vooral Feyenoord dat kansen kreeg. Orkun Kökcu, Luis Sinisterra en Linssen verzuimden echter te zorgen voor de beslissing waardoor het tot het eind spannend bleef.