Uitslag FC Utrecht - sc Heerenveen

FC Utrecht heeft zojuist de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen gewonnen. De Utrechters wonnen met 2-1.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Utrecht. Ramselaar kreeg de bal voor zijn voeten en doelman Mous was al kansloos. De inzet wordt echter van de lijn gehaald. In de 21e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Het was Sylla die de bal beheerst in de hoek van de goal schoot. Twee minuten later was het alweer gelijk. Willem Janssen probeerde de bal weg te werken maar dat mislukte compleet en hij werkte de bal in het eigen doel.

Naarmate de tweede helft vorderde werden de Friezen beter. Henk Veerman, die net was ingevallen, kreeg een kans op de 1-2 maar zijn schot miste kracht. Even daarna was het aan de andere kant wel uit het niets raak. Op aangeven van Ter Avest kopte Van der Streek de 2-1 binnen. Dit was ook de eindstand.