FOK! Wat een weer: droog

herfstbanner

Vandaag is er veel zon en blijft het droog. De maxima lopen uiteen van 11°C op de Wadden tot lokaal 15°C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Vanavond is het nog helder, maar in de nacht naar maandag neemt van het westen uit de bewolking toe. Aan de kust valt later wat regen. De zuidelijke wind is meest matig, vlak aan zee matig tot vrij krachtig en de minimumtemperatuur varieert van 9°C vlak aan zee tot 3°C langs de noordoostgrens.

Maandagochtend is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. In de middag wordt het op veel plaatsen droog, maar het blijft overwegend bewolkt. In de avond komt er vooral in het westen een enkele bui voor. De middagtemperatuur ligt rond 12°C en de wind is zuid tot zuidwest, matig, vlak aan zee af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Kinderdijk in de herfst
Kinderdijk in de herfst


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.