FOK! Wat een weer: zon en wolkenvelden

herfstbanner

In het (zuid)oosten komt eerst nog plaatselijk mist voor. Verder zijn er zonnige perioden, maar er trekken ook enkele wolkenvelden over. Het blijft op de meeste plaatsen droog en de maxima liggen rond 12°C. De wind is zwak en variabel. In de loop van de middag wordt de wind zuid tot zuidoost, zwak tot matig.

Komende nacht klaart het van het zuiden uit op. Er kan lokaal een mistbank ontstaan. De minimumtemperaturen liggen tussen lokaal 0°C in het zuidoosten en 9°C in het Waddengebied. Er staat een zwakke, aan zee matige tot vrij krachtige zuid- tot zuidoostenwind. In het westelijke Waddengebied is de wind af en toe krachtig, 6 Bft.

Zondag is het zonnig, op wat sluierwolken na. De maxima lopen uiteen van 11°C op de Wadden tot lokaal 16°C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Paar jaar geleden, in de lente, op de Kalmthoutse heide
Paar jaar geleden, in de lente, op de Kalmthoutse heide


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.