Uitslag Go Ahead Eagles - Heracles Almelo

Go Ahead heeft in een enerverende wedstrijd vanavond Heracles Almelo verslagen. In Deventer won Go Ahead met 3-2, maar eindigde de wedstrijd wel met negen man.

Go Ahead kwam in de 29e minuut op voorsprong. Het was Luuk Brouwers die raakte kopte uit een hoekschop. Twee minuten voor rust kwam Heracles weer op gelijke hoogte. Doelman Warner Hahn ging in de fout nadta hij de bal aan de eigen zijlijn in de voeten van Rai Vloet speelde. Vloet schoot de bal vervolgens in het lege doel.

In de 58e minuut kwam Go Ahead weer op voorsprong, maar daar was wel een eigen doelpunt van Heracles voor nodig. Het was Cardona die de paal raakte nadat doelman Blaswich onderuit gekegeld is, Via Knoester belandde de bal toch in het doel. Een paar minuten later werd het 3-1 nadat Brouwers op aangeven van Cardona zijn tweede van de avond maakte. Even daarna kwam Heracles weer op 3-2 nadat Rente raak schoot na een hoekschop.

In de 68e minuut moest de thuisploeg het met een man minder doen nadat Botos met rood van het veld werd gestuurd. Zes minuten voor tijd moest de thuisploeg zelfs met negen man verder nadat de VAR besloot om Lidberg rood te geven na een elleboogstoot. Ver in blessuretijd bepaalde Deijl na een counter de eindstand op 4-2.