FOK! Wat een weer: laagterecord kijkcijfers!

herfstbanner

Scherp blijven mensen!

Ik zei het gisteren al dat ik niet bepaald een kijkcijfer-hit zou verwachten van mijn weerbericht van gisteren, maar dit is wel ongekend laag. In mijn behoorlijk lange carriere als weerman hier op FOK! heb ik zelden zo'n laag aantal views gehad als gisteren. Om precies te zijn stond de teller toen ik dit zag op 242.

Hier doe ik het dus niet voor luitjes! Even de kop alert houden.   Gelukkig komt er over een aantal dagen weer wat dynamischer weer, dus dan MOETEN jullie het weerbericht wel weer gaan lezen.  

Alle gekheid op een stokje, het is inderdaad niet heel bijzonder wat de atmosfeer ons voor aan het schotelen is. Het was rustig, droog en met 14 graden een doodnormale dag.

Ondertussen houden de buien zich nog steeds bezig met het zuidoosten van Europa, maar langzaamaan gaat de activiteit er wel vanaf.

Morgen hebben we in ons land een vergelijkbare dag als vandaag. Wolkenvelden overheersen het grootste deel van de dag en de grootste kans op zon maakt het zuiden van het land. Op veel plaatsen blijft het droog, maar in het noorden is de kans op wat regen iets groter. De zuidelijke wind is meest matig van kracht. De temperaturen liggen rond de 14 graden. 

Maandag hebben we nog zo'n dag, maar daarna komt er dus wat meer ruring in de tent. De temperaturen gaan op dinsdag en woensdag wel flink omhoog. Tevens zal ook de wind zich weer gaan melden. 


Amsterzon8 (Foto: Charged)
Sommige werkgevers zijn niet lief voor hun personeel. Charged was verplicht zich naar Amsterdam te begeven. Vooruit, het weer was prima. (Foto: Charged)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.