NFL: Brady met Buccaneers langs Eagles

Thursday Night Football is achter de rug in de NFL, de zesde speelweek is geopend. De Philadelphia Eagles ontvingen de Tampa Bay Buccaneers van quarterback Tom Brady, die in 2018 met de New England Patriots de Super Bowl verloor van de Eagles.

Al snel kwam Tampa Bay op voorsprong door een korte touchdown pass van Brady op O.J. Howard, maar de Eagles sloegen terug: Jalen Hurts stelde tight end Zach Ertz in staat om de stand gelijk te trekken. Dat duurde niet heel lang, want een 23-yard touchdown pass van Brady naar Antonio Brown zorgde voor 7-14 na één kwart.

Laat in het tweede kwart wist Leonard Fournette namens de Bucs een korte touchdown te scoren, wat hij in het derde kwart herhaalde: 7-28. Een 7-yard rush van Hurts bracht wat hoop bij de Eagles, in het vierde kwart werkte de quarterback ook de volgende touchdown binnen. De 2-point conversion richting Quez Watkins was succesvol, maar het bleef bij 22-28.

Een dag na de wedstrijd werd bekend dat het voor Ertz gelijk zijn laatste was voor de Eagles, waar hij al sinds zijn NFL-debuut in 2013 een vaste kracht was: de ploeg heeft hem met de nog ongeslagen Arizona Cardinals geruild voor cornerback Tay Gowan en een keuze in de vijfde ronde van de draft van volgend jaar.