FOK! Wat een weer: grijs met een druppeltje

herfstbanner

Hallo, hallo!

De donderdag begon lekker in de ochtend, het was een stuk minder fris dan eerder en vrijwel overal wel droog, op het oosten na, waar ik mij bevind. Ik kwam niet droog aan op het werk maar dat duurde niet lang, al was de zon nog niet te zien. In het begin van de middag viel er ook zo nu en dan een klein druppeltje wat wel lekker was tijdens het fietsen. Op het moment van schrijven is het overal droog. 

Dat gaat het in de avond ook zo blijven; overwegend bewolkt en op enkele plekken wat druppeltjes. De nacht verloopt vrij warm met minima van 11 graden. Ik vermoed dat dit niet de schuld is van de Rabobank, maar van een groot hoog drukgebied in centraal Europa. Een laag drukgebied vanuit het noorden laat de temperaturen wat dalen in het weekend. 

Maar eerst morgen overdag, een regengebied trekt naar het zuidoosten dus droog blijft het niet. In de middag zal het droog worden en blijven met maxima van 14 graden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, later draait deze naar noordwest en neemt af. Wellicht tref ik de zon morgen nog, en hoop ik dat onderstaande foto van nut kan zijn...

 


Het was een grijze dag (Foto: _UserName_)
Het was een grijze dag vandaag (Foto: _UserName_) 


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.