FOK! Wat een weer: hoeba hoeba hop!

herfstbanner

Welkom!

Dit zijn eigenlijk pure vleesch noch visch dagen. Heel veel gebeurde er vandaag niet. Soms scheen de zon even, maar er waren ook langdurige bewolkte momenten. Het bleef ook zeker niet overal droog. Er waren wat buitjes actief of motregende het wat langer. Ik ben echter nergens meer dan 3 mm tegen gekomen. Veel stelde het dus niet voor. Alhier viel er 0,7 mm uit een klein buitje.

Ik ben bang dat het ook morgen een dag gaat worden die we ons niet lang zullen heugen. Zowel komende nacht als morgen overdag zal de bewolking de boventoon voeren. Verspreid over het land kan er ook af en toe wat regen vallen. De voorkeur hiervoor ligt boven de noordelijke helft van het land. In de middag moet het dan vrijwel overal droog worden, maar de zon krijgen we maar zelden te zien.

De westelijke wind is matig tot vrij krachtig. Het is ietsje zachter dan vandaag met een graad of 15.

Vrijdag beginnen we de dag met regen. Later op de dag klaart het dan wat op. Het weekend ziet er dan een stuk vriendelijker uit met meer zon en iets hogere temperaturen. 

Tot van de week!  

 


Herfst in het land (Foto: vriend van Stephan)
Mooie herfstfoto in den lande. (Foto: goede vriend van Stephan5) 


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.