FOK! Wat een weer: een beetje van hetzelfde

herfstbanner

Hallo!

Terwijl Stephan5 geniet van zijn vrije dag omdat hij niet veel te vertellen heeft over het weer, het even rustig en stabiel is de komende dagen, zal ook ik zeggen dat het rustig is.

Vanochtend begon nog behoorlijk mistig, dat loste in de loop van de ochtend weer op. Af en toe kwam het zonnetje tevoorschijn en was het aangenaam qua temperatuur met zo'n 17 graden.

Morgen wordt eigenlijk net zo'n dag als vandaag die koud en mistig kan beginnen, de minima liggen tussen de 3 en de 7 graden. Op sommige plekken moet je echt even goed uitkijken. Maar ook dat zal weer opklaren en in de middag is de zon te zien. Het blijft droog met rond de 17 graden. De wind is oostelijk en zwak.

Ook zaterdag en zondag verlopen vrij rustig. Na het weekend zijn de temperaturen lager. Maar dat zal Stephan5 tegen die tijd wel vertellen, als hij is uitgerust.

Tot een volgende keer!

Deze regenboog was te groot voor één foto, te mooi om niet vast te leggen (Foto: Pukeko)
Deze regenboog was te groot voor één foto, te mooi om niet vast te leggen (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.