Uitslag Heracles Almelo - RKC

Heracles heeft de zevende speelronde afgesloten met een 1-0 overwinning op RKC. Delano Burgzorg maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

In de eerste helft was er weinig te beleven in Almelo. Weinig kansen waren er voor beide ploegen en 0-0 was dan ook een logische ruststand. Een kwartier in de tweede helft viel er voor de eerste keer te juichen voor het thuispubliek. Burgzorg schoot via de onderkant van de lat binnen.

Na de openingstreffer kreeg Heracles met Rai Vloet de kans om de score te verdubbelen, maar de aanvallende middenvelder miste het overzicht, waardoor het 1-0 bleef, waardoor RKC voor de zesde keer op rij niet wist te winnen en naar de zestiende plaats is gezakt. Heracles is de nummer elf.