Uitslag FC Utrecht - PEC Zwolle

FC Utrecht heeft de competitiewedstrijd tegen hekkensluiter PEC Zwolle gewonnen. In Utrecht werd het 5-1.

Utrecht kwam in de elfde minuut op voorsprong. Het was Douvikas die de thuisploeg op 1-0 bracht na het succesvol nemen van een strafschop. Scheidsrechter Lindhout kende de penalty toe na een overtreding van Voet op Ramselaar. Niet lang daarna had Ramselaar een kans op de 2-0 maar hij miste.

PEC was in de 50e minuut dicht bij de gelijkmaker. Huiberts schoot de bal echter rakelings naast. In de 59e minuut kwam Utrecht op 2-0. Het was Sylla die op aangeven van Mahi de voorsprong verdubbelde. In de 65e minuut wordt het 3-0. Na ingrijpen van de VAR gaat de bal op de stip en Ramselaar schiet de bal binnen. Een minuut later was het al 4-0. Mahi schoot de bal in het doel na de rebound van het schot van Van der Maarel. In de 74e minuut deed PEC wat terug nadat Saymak met een afstandsschot de 4-1 maakte. Vier minuten voor tijd zorgde Janssen voor de 5-1 eindstand.