Uitslag Vitesse - Fortuna Sittard

Vitesse is er niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard te winnen. In Arnhem werd het 1-1.

Al na twee minuten kwamen de bezoekers op voorsprong. Seuntjens was met een inswinger verantwoordelijk voor de 0-1. In de rest van de eerste helft was het echter voortdurend Vitesse dat de bal had. Het was alleen Rasmussen die een kans kreeg, maar zijn kopbal werd gekeerd door Van Osch.

Vitesse kwam kort na rust op 1-1. Frederiksen kopte de bal op aangeven van Bazoer in de hoek. Ook in de rest van de wedstrijd veranderde er weinig aan het speelbeeld. Fortuna verdedigde met man en macht, terwijl Vitesse aanviel maar zonder succes.

Vitesse

1 - 1

Fortuna Sittard

50' Frederiksen    2' Seuntjens

Gele kaart: Huisman, Bazoer, (Vitesse), Janssen, Duarte, Sambou, (Fortuna Sittard)

Stadion: Gelredome, Arnhem
Toeschouwers: 11.631
Arbiter: Oostrom