Uitslag PEC Zwolle - Sparta Rotterdam

PEC Zwolle heeft zijn eerste doelpunt en punt binnen van het seizoen. In de thuiswedstrijd werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam.

PEC Zwolle heeft een dramatische start van het seizoen en ook tegen Sparta begon het heel erg slecht. Binnen de minuut zorgde Vito van Crooij voor de 0-1. Ondanks de nieuwe tegenslag herstelde de thuisploeg zich ditmaal wel goed en na acht minuten was het alweer gelijk. Daishawn Redan zorgde voor de eerste treffer van het seizoen.

Na de 1-1 was Zwolle nog voor de rust dichtbij de 2-1. Gervane Kastaneer had daar de kans voor, maar tot tweemaal toe kon hij het net niet vinden en gingen beide ploegen met 1-1 de rust in. In de tweede helft kregen beide ploegen kansen om op voorsprong te komen, maar uiteindelijk werden de punten gedeeld in Zwolle en heeft PEC het eerste punt van het seizoen binnen.

PEC Zwolle

1 - 1

Sparta Rotterdam

8' Redan    9' V.v.Crooy

Gele kaart: Huiberts, (PEC Zwolle), Smeets, Goudmijn, (Sparta Rotterdam)

Stadion: IJsseldelta Stadion, Zwolle
Toeschouwers: 9.000
Arbiter: Pérez