Uitslag Sparta Rotterdam - NEC

De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en NEC vanavond heeft geen winnaar opgeleverd. In Rotterdam bleef het 1-1.

Er waren geen echte kansen aan het begin van de wedstrijd. In de 29e minuut kwam NEC op voorsprong. Okita schoot raak na een combinatie met Schöne en Bruijn. Sparta begon sterker te worden en in de 43e minuut was het Osman die van afstand op de lat schoot. Op slag van rust werd het alsnog 1-1. Het schot van Thy werd eerst nog gekeerd door Branderhorst, maar Mijnans stond goed en wist de bal van dichtbij binnen te tikken.

In de tweede helft was er weinig goed voetbal te zien, al was er wel genoeg strijd. NEC was wel iets dreigender maar kwam net als Sparta niet meer in de beurt van een doelpunt.

Sparta Rotterdam

1 - 1

N.E.C. Nijmegen

45' Mijnans    29' Okita

Gele kaart: Auassar, Abels, (Sparta Rotterdam), Akman, Barreto, Schöne, (N.E.C. Nijmegen)

Stadion: Spartastadion Het Kasteel, Rotterdam
Toeschouwers: 7.041
Arbiter: v.d. Graaf